Over dit blog

Deze website bevat verhalen over de belangrijkste bijzaken in het leven – vooral voetbal. Dit spelletje wordt soms wel érg serieus genomen. Daarom is er deze site, met een wat luchtigere benadering van het voetbal (en incidenteel een ander onderwerp).

Hoewel de schrijver de meeste verhalen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid heeft verzonnen, kan het best eens zo zijn dat er zaken in staan die op waarheid zijn berust. De verhalen op dit blog zijn in geen geval beledigend, denigrerend of kwetsend bedoeld.

NB: het kan voorkomen dat sommige blogs satire bevatten. De betreffende verhalen zijn te herkennen aan woorden, letters en leestekens.

Advertenties
reacties
  1. Haha volgens mij zijn mensen het verhaal van de penalty’s serieus aan het delen op facebook. Goed geschreven om dat voor elkaar te krijgen, en domme mensen. Respecttt

  2. djjany schreef:

    Het is heel leuk een site waar gein wordt verteld, maar dit vind ik geen gein. Duizenden Nederlanders hadden weer volle moed, omdat het overal gedeeld werd. Ik vind het wel zo netjes dat jullie op social media een melding maken dat het gein is.
    Maar wel heel goed geschreven, want iedereen bijna is erin getrapt.

  3. Anja Donkers- de Vries schreef:

    Dat verhaal over de boze buurman…erg leuk geschreven…..dit is en blijft een never ending story…. het ijs van de ijssalon is niet te versmaden…dus we blijven genieten en negeren de Boze Buurman.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s