Populariteit Helmunt neemt snel toe – Helmonders beleggen massaal in cryptomunt

Geplaatst: 11 februari 2018 in Helmond

Vergeet de bitcoin; de Helmunt is hot. Veel inwoners van Helmond beleggen momenteel in de nieuwe cryptomunt. Experts waarschuwen echter de munt in te wisselen voordat de waarde daalt.

In de rij
De populariteit van de Helmunt is opvallend. Tot carnavalszaterdag was er nauwelijks vraag naar het betaalmiddel, maar daar is ineens verandering in gekomen. ,,Mensen staan in de rij om Helmunten te kopen. Sommige kopen er wel honderd tegelijk”, vertelt Willy de Gier, eigenaar van café Entre Les Trois in Helmond.

Een gelukkige carnavalist toont een reeks Helmunten.

Een gelukkige carnavalist toont een reeks Helmunten.

Waardevast
Een verklaring voor de plotse opmars van de cryptomunt heeft de horecaondernemer wel. ,,De Helmunt is een waardevaste munteenheid. Bovendien is de munt makkelijk in te wisselen. Sterker nog: sommige lokale ondernemers accepteren momenteel alleen maar Helmunten.”

Veilige keuze
Met een waarde van 2,30 euro per stuk is het voor iedereen mogelijk in Helmunten te investeren. Volgens beleggingsexpert Hans van Gogh is beleggen in Helmunten bovendien een veilige keuze. ,,Maar ik raad investeerders wel aan om ze uiterlijk dinsdagavond in te wisselen, want ik vermoed dat de waarde van de Helmunt daarna snel daalt.”

Advertenties

Reacties zijn gesloten.