Nieuwe attractie voor échte waaghals in Helmond: Kermisconcerten

Geplaatst: 6 juli 2016 in Helmond

De Turbo Polyp, Breakdance of de Booster eng? Welnee, dat is kinderspel vergeleken met de nieuwe attractie die vanaf donderdag in Helmond staat. De échte waaghals is tijdens de zomerkermis te vinden bij het podium waar de Kermisconcerten plaatsvinden.

Voor de échte durfal
,,We wilden iets anders dan die standaard attracties. Iets spannenders; iets waarvoor de échte durfal naar de kermis komt. We hebben er alle vertrouwen in dat we met de Kermisconcerten iets unieks te bieden hebben”, aldus organisator Helmond Events.

Zingen
De Kermisconcerten in een notendop: op de Markt in Helmond staat een podium. Daarop gaan zelfbenoemde artiesten staan. Denk daarbij aan Stanley Hazes, Feest DJ Lesley en Brabo Turk. Als er genoeg volk zich rond het podium heeft verzameld, gaat de artiest proberen te zingen en gaat de klok lopen.

Capture

Het podium op de Markt in Helmond, waar vanaf donderdag de angstaanjagende Kermisconcerten plaatsvinden.

Vrijkaart voor de winnaar
,,Het is de kunst om niet weg te rennen zodra de artiest het op een zingen heeft gezet”, legt Helmond Events uit. ,,Degene die het langst voor het podium blijft staan wint een vrijkaart voor de kermis. Daarmee heeft de winnaar onbeperkt toegang tot bijvoorbeeld het spookslot. Dat is ook eng, maar een stuk minder afschrikwekkend dan de Kermisconcerten.”

Toegang tot de Kermisconcerten is gratis. De organisatie is echter niet aansprakelijk voor opgelopen gehoorschade.

Advertenties

Reacties zijn gesloten.