Sjaak Swart krijgt dagelijkse rubriek op Omroep Max

Geplaatst: 17 mei 2016 in Eredivisie

Sjaak Swart krijgt een vast item op Omroep Max. Presentator Jan Slagter zal de goedlachse oud-voetballer vanaf 1 juni iedere werkdag uit zijn bed bellen om met hem de actualiteit door te nemen.

Positivisme
Swart zal te horen zijn in de nieuwe rubriek ‘Sjaak aan de Haak’, dat weer onderdeel is van het nieuwe feelgoodprogramma ‘Goedemorgen Nederland’. ,,In deze tijd hebben we positivisme nodig.”, legt Jan Slagter uit. ,,Een klein vraaggesprekje met Sjaak zorgt er ongetwijfeld voor dat onze doelgroep de dag vol goede moed tegemoet treedt.

Sjaak_Swart

Sjaak Swart in een geamuseerd vraaggesprek verwikkeld.

Luchtig item
Volgens Slagter hoeft de kijker geen zware thema’s of politiek beladen discussies te verwachten. ,,Het wordt een luchtig item. Ik ga hem dagelijks wat vragen stellen over de prestaties van De Graafschap, de gemiste titel van Ajax en het niveau van de arbitrage in Nederland.”

Het item met Mister Ajax volgt direct op een verkorte versie van ‘Nederland in Beweging’, waarin studiogasten de stramme spieren wakker schudden. Swart kijkt ernaar uit: ,,Ik hoop dat ze dan zó hard hebben gesprongen dat ze me niet meer kunnen bellen.”

Advertenties

Reacties zijn gesloten.