Stewards voeren ‘gevaarlijke’ Argentijn af tijdens PSV – Atlético Madrid

Geplaatst: 25 februari 2016 in PSV

Tijdens de Champions League-wedstrijd tussen PSV en Atlético Madrid hebben Eindhovense stadionstewards woensdagavond een supporter van de Spaanse club aangehouden. De man maakte een agressieve en beschonken indruk en betrad zelfs het speelveld.

Gevaarlijke indruk
De man, een 45-jarige Argentijn, liep al vóór de aftrap op het gras, wat niet toegestaan is. Omdat hij zich aanvankelijk rustig hield en bovendien gevaarlijk oogde, besloten stewards slechts nauwlettend toe te kijken en niet in te grijpen, zo blijkt uit het veiligheidsrapport.

Diego

De verdachte oogde, anders dan Fernando Torres, dreigend. Foto: ProShots.

Wankelende indruk
Tijdens de wedstrijd verbeterde het gedrag van de oproerkraaier niet. Integendeel; hij rende regelmatig richting zijlijn, schreeuwde Spaanse termen naar de arbitrage en maakte, in tegenstelling tot de verdediging van zijn favoriete ploeg Atlético, een wankele indruk. Tegen half elf vond de Eindhovense beveiliging het afdoende geweest en werd de tegenstribbelende Zuid-Amerikaan afgevoerd.

Nadat de man in het Philips Stadion werd overgedragen aan politie en de uit voorzorg ingeroepen narcoticabrigade, werd al snel duidelijk dat de verdachte niets kwaads in de zin had. Het bleek namelijk te gaan om Atlético Madrid-trainer Diego Simeone.


Volg ‘Er mag gezongen worden’ op Facebook: klik hier.

Advertenties

Reacties zijn gesloten.