Kenneth Pérez snapt bordje dartsfan niet: ‘Ben al acht jaar weg bij Ajax’

Geplaatst: 12 februari 2016 in Eredivisie, Maatschappij, Overige sporten

Kenneth Pérez begrijpt er niets van. De Deense ex-prof is al bijna acht jaar geen Ajacied meer, maar werd donderdag toch nog voor NSB’er uitgemaakt door een dartsfan die even was ontsnapt aan de aandacht van zijn begeleider.

Nog steeds boos
,,Ik snap heus wel dat sommige mensen het mij kwalijk nemen dat ik Ajax heb verlaten”, zo reageert de inmiddels 41-jarige Pérez de ochtend na het incident. ,,Maar ik had niet verwacht dat mensen daar nú nog steeds boos over zouden zijn. Ik ben immers al in 2008 overgestapt van Ajax naar FC Twente.”

294449-kenneth_perez

Kenneth Pérez, hier op archiefbeeld uit 2008.

Triest
De huidig Fox Sports-commentator was dan ook wat verbaasd toen hij donderdagavond een dartsliefhebber in beeld zag, die trots een bordje met de tekst ‘KENNETH NSB’ toonde. ,,Die jongen zag er weliswaar niet uit alsof hij heel snel van begrip is, maar dat het kwartje pas na acht jaar valt is ook wel triest. Hij gaat nog een vervelend jaar tegemoet, als het tot hem doordringt dat Nederland op het EK wordt uitgeschakeld door Rusland.”

Kenneth

Met zijn rechterhand toont de dartsfan uit hoeveel cellen hij bestaat. Elvis (rechts) doet alsof zijn neus bloedt.

Spijt betuigd
De bewuste dartsliefhebber – een 28-jarige man met een aangeleerde hersenafwijking – is ondertussen aangesproken op zijn gedrag. Zijn begeleider heeft inmiddels spijt betuigd voor het gedrag van zijn handelsonbekwame cliënt, door een bordje te tonen met de tekst: ‘SORRY! HIJ KENNETH NIE HELPEN.’


Volg ‘Er mag gezongen worden’ op Facebook: klik hier.

Advertenties

Reacties zijn gesloten.