Johan Derksen vindt Slagter-grap van Mark Rutte ‘laag en ongepast’

Geplaatst: 11 februari 2016 in Televisie

Johan Derksen heeft donderdagochtend fel uitgehaald naar Mark Rutte. Derksen vindt het van geen fatsoen getuigen dat de premier, tijdens het Correspondents’ Dinner, details over het privéleven van Omroep Max-presentator Jan Slagter op tafel legde.

Laag en ongepast
,,Jan moet zelf weten wat hij in zijn vrije tijd doet”, foeterde Derksen in Koffietijd. ,,Het is erg laag en ongepast dat hij daar grappen over maakt. Wat Slagter thuis met zijn dertig jaar jongere vriendin doet, is niet aan anderen. Ik heb daar vrijdag wel een opmerking over gemaakt, maar die was niet onder de gordel en bovendien respectvol.”

Derksen

Derksen (rechts) stond vrijdag ook stil bij de relatie van Slagter, maar deed dat respectvol.

Schofferen
Volgens de vaste Voetbal Inside-tafelgast is het sowieso erg goedkoop om grappen over de rug van anderen te maken. ,,Op zoiets zul je me niet gauw betrappen. Je kunt de actualiteit ook bespreken zonder anderen te schofferen of seksistisch te zijn. Bij VI spelen we de bal, niet de man.”

Puntje zuigen
Jan Slagter kon de steun van Derksen waarderen, zo liet hij middels een tweet weten: ,,Wat een nette, beschaafde man. Daar kan onze premier een puntje aan zuigen.”

Advertenties

Reacties zijn gesloten.