Feyenoord-fans niet blij met aanstelling ‘te Brabantse’ Makkelie

Geplaatst: 14 januari 2016 in Eredivisie, PSV

Na de fans van PSV hebben ook supporters van Feyenoord zich beklaagd over de keuze om Danny Makkelie zondag Feyenoord – PSV te laten fluiten. Volgens de Rotterdammers heeft de arbiter een te Brabants profiel en zou hij PSV weleens kunnen bevoordelen.

Bijna in Brabant
,,Danny Makkelie is werkzaam als hoofdagent bij de politie Dordrecht. Dat is weliswaar geen Brabant, maar het scheelt niet heel veel. Daardoor ligt het voor de hand dat hij PSV naar de overwinning gaat fluiten. Wij eisen dat de KNVB een andere scheidsrechter op deze wedstrijd zet. Het maakt niet uit wie, zolang het maar niet Pol van Boekel is. Boekel is namelijk een plaats in Brabant”, luidt de verklaring van Feyenoord-fanclub FR12.

cid39918_cid38692_Scheidsrechter-Makkelie980x4802

Danny Makkelie geeft een stopteken.

Niet blij
De KNVB heeft inmiddels gereageerd op de Rotterdamse onvrede. ,,Wij zijn ook niet blij met de recente optredens van de heer Makkelie, maar hij is nooit politieagent geweest in Brabant”, twitterde de voetbalbond woensdagavond.

Commotie
Danny Makkelie begrijpt niet waar de commotie vandaan komt. ,,Ik snap niet waarom ik ‘te Brabants’ zou zijn. Ik werk in Dordrecht en dat ligt niet in Brabant. Nog nie bekant.

Advertenties

Reacties zijn gesloten.