Robert ten Brink baalt: kerstspecial All You Need Is Love zonder Louis

Geplaatst: 24 december 2015 in Buitenlands voetbal

Lange tijd leek het te gaan lukken, maar Robert ten Brink krijgt nul op zijn rekest. Het is de presentator niet gelukt om de ontheemde Louis vanavond in zijn kerstspecial te krijgen. De Nederlander kan niet op tijd in zijn thuisland zijn.

Tragisch verhaal
Ten Brink baalt: ,,Louis was de perfecte man voor onze jaarlijkse special. Zijn verhaal is tragisch. Sinds anderhalf jaar zit hij in een regenachtig land waarvan hij de taal niet beheerst. Hij heeft een leidinggevende functie, maar krijgt geen vat op zijn eigenwijze werknemers, die maar wat doen. Daardoor wordt hij dagelijks gepest. Ik had Louis graag terug willen brengen naar het land waar hij zo vaak succesvol was, zodat hij Kerstmis kon vieren met zijn familie en vrienden.”

Manchester United manager Louis van Gaal hands out Christmas presents to fans before their English Premier League soccer match against Newcastle at Old Trafford in Manchester

Louis (rechts) was in 2014 ook al niet thuis met kerst.

Te laat
Dat Louis, een uit Amsterdam afkomstige zestiger, niet op tijd terug is, komt volgens de tv-persoonlijkheid door trage administratieve procedures. ,,Louis’ baas staat op zich open voor een vroegtijdig vertrek, maar weigert de ontslagpapieren te tekenen. Dat gebeurt waarschijnlijk pas op, of kort na, Tweede Kerstdag. Helaas is dat te laat voor ons.”

Kerstmedley
Om het door de afwezigheid van Louis ontstane gat op te vullen, wordt halsoverkop een bijna-naamgenoot ingevlogen. De Chileense Luis (22) zal vanavond in het geniep de studio binnensluipen, om samen met zijn blonde vakantievriendin Sanne te kunnen slowdansen op een kerstmedley van Nick en Simon.

Advertenties

Reacties zijn gesloten.