Maradona, Gascoigne en Blatter hekelen aangehouden PSV’ers

Geplaatst: 20 december 2015 in PSV

Het nieuws over de aanhouding van Maxime Lestienne en Jeroen Zoet heeft zich razendsnel verspreid. Hoewel de PSV’ers op de clubwebsite hun excuses aanboden, zijn enkele grote namen uit de voetballerij keihard in hun oordeel.

Wangedrag
,,Waar zijn ze mee bezig?”, vraagt de legendarische Diego Maradona zich af. ,,Realiseren die idioten zich niet dat je 24 uur per dag voetballer bent? Door hun onverantwoordelijke gedrag buiten de lijnen brengen ze de sport in diskrediet. Ik las dat ze zijn vrijgelaten, met een boete. Nou, in mijn tijd kwam je niet weg met zulk wangedrag of het gebruik van verdovende middelen. ¡Bandidos!

maradona8_1017092c

Maradona, hier op archiefbeeld, was niet mild.

Gascoigne: gebrek aan discipline
‘Pluisje’ krijgt bijval van de Engelse ex-international Paul Gascoigne. ,,Ik heb de video van de aanhouding gezien en die Zoet lijkt onder invloed van alcohol. Wat voor sportman ben je dan? Dat gezuip duidt op een gebrek aan discipline en zelfbeheersing. Op die manier zul je de top nooit bereiken. Fuck off!”

newsmediaimages.com-paul-gascoigne-drunk

Ook Paul Gascoigne was duidelijk in zijn oordeel.

Lange straffen
Ook Sepp Blatter deed een duit in het zakje. ,,De gedragingen van die twee PSV-spelers laten exact zien waarom het huidige voetbal zo verrot is. Ik pleit voor lange straffen”, twitterde de voormalig FIFA-president vanuit de bar van een Zwitsers bordeel.

Advertenties

Reacties zijn gesloten.