Locadia haalt uit naar weggelopen Pasveer: ‘Slechte prof’

Geplaatst: 17 december 2015 in PSV

Nadat PSV-aanvaller Jürgen Locadia met een vernietigende uithaal Heracles-keeper Bram Castro het nakijken gaf, haalde hij uit naar zijn eigen keeper, Remko Pasveer. Die was na zijn rode kaart plots verdwenen uit het stadion. Zijn weinig professionele houding viel verkeerd bij Locadia.

Tweede keer
,,Niemand wist waar Remko was en dat kan natuurlijk niet. Hij nam zelfs niet de moeite om de trainer te vertellen waar hij uithing. Dan ben je een slechte prof. Het is al de tweede keer dit seizoen dat zoiets bij PSV gebeurt en dat komt de naam van onze club niet ten goede”, foeterde Locadia.

Locadia

Jürgen Locadia rekende woensdagavond af met twee keepers. Foto: twitter.com/jeroenkapteijns.

Schandalige overtreding
De 22-jarige aanvaller, die opnieuw liet zien zich prima op zijn plek te voelen op de linkerflank, kan slechts gissen naar de beweegredenen van Pasveer. ,,Mogelijk vond hij de rode kaart onterecht. Dat vind ik overigens niet. Als Tannane naar de grond gaat, dan weet je gewoon dat er een schandalige overtreding aan voorafgegaan is. Héctor Moreno kan dat beamen.”

Fors probleem
Nu Remko Pasveer een schorsing aan zijn broek krijgt, kampt PSV met een fors probleem. Locadia: ,,De trainer kan natuurlijk Jeroen Zoet opstellen, maar die heeft nauwelijks ervaring in dit belangrijke bekertoernooi. Misschien moeten we de volgende bekerwedstrijd maar zonder keeper spelen, dus met tien man. Tegen Heracles ging dat beter dan met elf.”

Advertenties

Reacties zijn gesloten.