Unicum: Arno Vermeulen schuift vanavond aan bij Studio Voetbal

Geplaatst: 6 december 2015 in Betaald voetbal overig

Niemand minder dan Arno Vermeulen is vanavond te gast in Studio Voetbal. Bij hoge uitzondering gaf de voetbalkenner onlangs zijn jawoord aan de redactie van het praatprogramma.

Teruggetrokken bestaan
Vermeulen (55) leidt een zeer teruggetrokken bestaan. ,,Ik zoek de publiciteit niet op en geef eigenlijk nooit interviews. Ook hoef ik niet zo nodig met mijn gezicht op tv en al helemaal niet in het programma Studio Voetbal. Laat dat maar aan anderen over”, zei hij onlangs tegen een verslaggever van de Story.

PMNad

Arno Vermeulen .

Uitzondering
Vanavond maakt de journalist dus een uitzondering, getuige zijn dappere besluit om aan te schuiven. Vermeulen zal zich mengen in de discussie over de aanstaande vrijspraak van Feyenoord-hooligans Michiel Kramer en Simon Gustafson. Ook blikt hij vooruit op de naderende Europa League-wedstrijd van Ajax. Bij dat onderwerp zal hij regelmatig in de rede worden gevallen door een in kennelijke staat verkerende Jan Mulder.

Memorabele uitzending
Volgens Studio Voetbal-presentator Tom Egbers belooft het een memorabele avond te worden. ,,Ik raad iedereen aan om te kijken. Want een bijzondere man als Arno Vermeulen schuift natuurlijk niet iedere week bij ons aan.”

Advertenties

Reacties zijn gesloten.