Memphis arriveert in onopvallende paardenkoets bij Oranje

Geplaatst: 9 november 2015 in Nederlands elftal

In een opvallend bescheiden voertuig en dito outfit heeft Memphis zich maandagmiddag bij Oranje gemeld. Daarmee liet de 21-jarige aanvaller zien zich iets van de recente kritiek op zijn kledingkeuze te hebben aangetrokken, tot genoegen van bondscoach Danny Blind.

Veel commentaar
De Manchester United-ster kreeg eind augustus nog veel commentaar op zijn opvallende verschijning. Gehuld in een exclusieve Louis Vuitton-sjaal en met een Peruviaanse hoed op het hoofd meldde hij zich toen bij Huis ter Duin. Dat viel niet bij iedereen goed, zeker gezien de vormcrisis waarin Memphis en het Nederlands elftal toen nog verkeerden.

Onopvallend Napoleon-kostuum
Die kritiek heeft ook Memphis bereikt, bleek maandagmiddag. De gewraakte sjaal en hoed had hij thuisgelaten. Ook zijn luxe, snelle sportauto bleef in de garage en werd tijdelijk ingeruild voor een voertuig met veel minder pk’s. In zijn casual Napoleon-kostuum viel de snelle aanvaller bovendien nauwelijks op tussen het voetvolk op de Noordwijker boulevard.

Memphis arriveert in Noordwijk.

Memphis arriveert in Noordwijk.

Hoge boom
Danny Blind was tevreden over de looks van zijn sterspeler. ,,Ik ben blij te constateren dat Memphis iets met het commentaar van de meute heeft gedaan. Een hoge boom als Memphis, die ik trouwens nooit zou passeren, vangt veel wind. Het is daarom verstandig dat hij niet uit de toon valt en slechts twee paarden voor zijn koets heeft laten spannen. Vier of zes had namelijk ook gekund.”

Memphis Depay.

Memphis steekt de hand in eigen boezem.

Waterloo
In de lobby van Huis ter Duin wilde Memphis liever niet spreken over de naderende oefenwedstrijden tegen Wales en Duitsland. Wél wilde hij het graag hebben over zijn kledingkeuze. ,,Eigenlijk is dit kostuum nog niet af, maar ik val aan de vooravond van twee belangrijke interlands liever niet te veel op. We zullen eerst Wales en Duitsland hun waterloo laten vinden. Daarna zet ik mijn lauwerkrans wel op.”

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s