KLM laat ongelukkige voetballer uit Manchester gratis naar Eindhoven vliegen

Geplaatst: 4 november 2015 in PSV

De in Manchester woonachtige voetballer Memphis maakte zich zorgen. De 21-jarige jongeman wil over drie weken met een paar ex-collega’s naar Eindhoven vliegen, maar is – niet geheel onterecht – bang dat Engelse tabloids willen schrijven over de manier waarop hij reist. Op advertentienetwerk Facebook nam hij contact op met de KLM. Die wist Memphis gerust te stellen:

KLM

De KLM reageerde, zoals vaker, gevat op het bericht. Al snel liet de luchtvaartmaatschappij weten dat hij zich geen zorgen hoeft te maken: Beste Memphis, wij willen ook graag dat je weer opbloeit, zodat je in 2018 hopelijk met onze maatschappij naar Rusland kunt vliegen. Daarom mag je van ons gratis naar Eindhoven vliegen.

Nadat het nieuws over Memphis’ gratis vlucht zich verspreidde, probeerde ene Georginio uit Newcastle op dezelfde manier gratis terug naar Eindhoven te reizen. De vliegmaatschappij moest hem echter ‘nee’ verkopen. We snappen dat jij ook teleurgesteld bent in je nieuwe werkgever, maar we kunnen niet bezig blijven, reageerde de KLM.

Advertenties

Reacties zijn gesloten.