FIFA ontkent betrokkenheid bij verduistering maan

Geplaatst: 28 september 2015 in FIFA

Voor het eerst – en waarschijnlijk niet voor het laatst – in deze nog jonge week is de FIFA met een schandaal in verband gebracht. Volgens goed ingelichte bronnen is de mondiale voetbalbond verantwoordelijk voor de verduistering van de maan, afgelopen nacht.

Verdonkeremaning
De FBI zegt niet over bewijs te beschikken, maar twijfelt er desondanks niet aan dat de frauduleuze voetbalbond achter de verdonkeremaning zit. ,,De FIFA laat geregeld zaken verdwijnen. Onderzoeksrapporten, sponsoren, miljoenen aan smeergeld en de goede naam van het voetbal. Daarnaast is het algemeen bekend dat ze graag in de schaduw opereren. We kunnen ons niet voorstellen dat iemand anders achter de verdwijning van de maan zit dan hun megalomane president”, zegt een woordvoerder.

Blatter handelt het liefst in de schaduw.

Blatter handelt het liefst in de schaduw.

WK 2026
Omdat de planeet amper drie uur na de vermissing weer opdook, zal de waarschijnlijk dubieuze rol van de FIFA in deze zaak niet nader worden onderzocht. Sepp Blatter ontkent, voor de zekerheid, toch iedere vorm van betrokkenheid. ,,Ik weet van niets, en deze keer meen ik het. Het zou voor onze goede naam niet bepaald gewenst zijn als we met zulke duistere zaken in verband werden gebracht. Bovendien ben ik blij dat de maan weer terecht is. Misschien kunnen we het WK van 2026 daar wel organiseren.”

Advertenties

Reacties zijn gesloten.