Feyenoord: interesse in Kramer was cynisch bedoeld

Geplaatst: 1 augustus 2015 in Betaald voetbal overig

Feyenoord is niet van plan om Michiel Kramer over te nemen van ADO Den Haag. De Rotterdamse subtopper uitte afgelopen week weliswaar haar interesse in de goaltjesdief, maar die was cynisch bedoeld.

Boze reacties
,,Prima voetballer. Goede instelling ook. Wellicht iets voor Feyenoord”, twitterde Feyenoord afgelopen week over de spits van ADO Den Haag. Hoewel de tweet bol stond van sarcasme, regende het boze reacties van dito Feyenoord-fans. Zij konden het niet begrijpen dat een speler die ongegeneerd zijn zakken wilde vullen in de Verenigde Arabische Emiraten – de enige competitie ter wereld waar nog slechter gevoetbald wordt dan in de Eredivisie – interesse geniet van Feyenoord.

image

Michiel Kramer duelleert met de cynisch bedoelde Joris Mathijsen.

Niet gemeend
De havenstadclub legde vrijdag uit dat de interesse in Kramer, die wel vaker betrokken is bij misverstanden, niet gemeend was, maar dat mocht amper baten. Boze fans gingen de straat op om preventief te protesteren tegen een eventuele komst van de 26-jarige Rotterdammer. ‘Geef ons Te Vrede maar’, was de algemene teneur.

Lachen
Michiel Kramer kon als een van de weinigen lachen om de gesimuleerde belangstelling van Feyenoord. ,,Prima club. Mooie prijzenkast ook”, twitterde hij vrijdagavond.

Advertenties

Reacties zijn gesloten.