Eetcafé De Verlenging verhoogt plotseling dinerprijs; Pereiro’s zaakwaarnemer woedend

Geplaatst: 14 juli 2015 in PSV

Paco Casal, de zaakwaarnemer van de beoogde PSV-aanwinst Gáston Pereiro, zal waarschijnlijk geen positieve review schrijven over zijn ervaringen bij eetcafé De Verlenging. Toen hij dinsdagavond na een uitgebreid diner de rekening gepresenteerd kreeg, bleek dat de restauranthouder plotseling meer geld wilde dan op de kaart was vermeld. Casal is woedend.

Verwarrend
De geboren Braziliaan was dinsdag in Eindhoven om de transfer van Pereiro af te ronden. Dat verliep nogal moeizaam. Vlak voordat de Uruguayaanse voetballer zijn handtekening wilde zetten, eiste Casal ineens meer geld voor zijn pupil. PSV-technisch directeur Marcel Brands was verbijsterd. ,,Als ik aan de naam Gaston denk, denk ik aan een wat luidruchtige kerel die geld komt brengen. Deze Gáston bracht iemand mee die geld kwam hálen. Goedemorgen zeg!”

Gesteggel
Omdat de onderhandelingen vastliepen en het al laat werd, besloot Casal een hapje te gaan eten in De Verlenging. Nadat hij uitgebreid had gedineerd en wilde betalen, bleek dat de uitbater van het restaurant ineens meer geld wilde dan afgesproken. Na langdurig gesteggel over de prijs, betaalde de spelersuitbuiter uiteindelijk mopperend de fiks hogere rekening, waarna hij boos wegliep.

Een laaiende Paco Casal (links) likt zijn wonden.

Een laaiende Paco Casal (links) likt zijn wonden, buiten het Philips Stadion. Foto: twitter.com/michielvanmeer

Ticket
Dinsdagavond laat waren de onderhandelingen over de transfer van Pereiro nog altijd niet afgerond. Daardoor mist de sympathieke Casal waarschijnlijk zijn vlucht naar Brazilië. Marcel Brands heeft echter aangeboden voor een nieuw ticket te willen zorgen. ,,Hoe eerder die vent op een ander continent is, hoe beter. Ik boek met plezier een nieuw, goedkoop ticket voor hem. Waar? Bij een prijsvechter natuurlijk!”

Advertenties

Reacties zijn gesloten.