UEFA kent zwangerschap Yolanthe aan Huntelaar toe; spits ontkent

Geplaatst: 30 maart 2015 in Nederlands elftal

De UEFA heeft de nog in ontwikkeling zijnde baby van Wesley en Yolanthe Sneijder toegekend aan Klaas-Jan Huntelaar. De Europese voetbalbond kwam na het bestuderen van videobeelden tot de conclusie dat de spits van Schalke 04 verantwoordelijk is voor de zwangerschap. Huntelaar zelf ontkent elke vorm van betrokkenheid.

Zwangerschap opeisen
In de slotfase van de knappe remise tegen Turkije, zaterdagavond, was Sneijder er na de 1-1 als de kippen bij om de zwangerschap van zijn vrouw op te eisen. Het kwam hem direct na de wedstrijd op kritische vragen van Jack van Gelder te staan. Onderzoeksjournalist Albert Verlinde overweegt – volgens geruchten die even betrouwbaar zijn als de items van RTL Boulevard – zelfs om zijn programma vanavond volledig in het teken van de treffer van Wesley Sneijder te zetten.

Wesley Sneijder (tweede van rechts) eist zijn treffer en baby op. Foto: ANP.

Wesley Sneijder (tweede van rechts) eist zijn treffer en baby op. Foto: ANP.

Videobeelden
De UEFA heeft echter een andere visie. ,,We hebben de beschikking over niet eerder vertoonde videobeelden. Na het bestuderen daarvan kunnen we maar één ding concluderen: Huntelaar is de vader”, aldus voorzitter Michel Platini – zelf vader van veertien buitenechtelijke zonen. Nu de zwangerschap van Yolanthe aan de 31-jarige ‘Hunter’ is toegekend, komt zijn totaal aantal kinderen op vier.

Weet van niets
Klaas-Jan Huntelaar is het daar niet mee eens. ,,Ik weet niet welke beelden ze hebben gezien, maar dat hele verhaal is uit de duim gezogen. Het klopt dat Wesley Sneijder en ik op een zwoele zomeravond in 2014 beiden tot scoren zijn gekomen, maar Yolanthe was toen in geen velden of wegen te bekennen. Ik ben dan ook zeker van plan om beroep aan te tekenen tegen deze toekenning.”

Huntelaar en Sneijder scoorden in de zomer van 2014 allebei, kort na elkaar.

Huntelaar en Sneijder scoorden in de zomer van 2014 allebei, kort na elkaar.

Niet naar RTL Late Night
De redactie van RTL Late Night heeft Yolanthe Sneijder uitgenodigd om de zaak vanavond live toe te lichten, maar – vermoedelijk door een probleem met het licht in de studio – heeft de voetbalvrouw die uitnodiging naast zich neergelegd. ,,Ik heb de laatste dagen wel genoeg in de schijnwerpers gestaan”, is het enige dat ze kwijt wilde.

Advertenties

Reacties zijn gesloten.