NAC-fans door clubbestuur verleid tot eten paddo’s

Geplaatst: 28 januari 2015 in Betaald voetbal overig

Seizoenkaarthouders van NAC Breda zijn verbaasd over een e-mail die zij van het clubbestuur ontvingen. In de mail krijgen zij een aanbieding voor voordelige paddo’s.

Vergelijkbare situatie bij PSV
De ophef volgt kort op een vergelijkbare situatie bij PSV. Fans van de Eindhovense club kregen per mail een aanbod voor e-sigaretten. Dat veroorzaakte veel commotie. Woordvoerder Jeroen van den Berk moest zelfs een veelvoud aan diplomatieke termen van stal halen om verdere escalatie te voorkomen.

Geen Messi of Immers
NAC-voorzitter André Lieshout bekent de mail zelf te hebben verstuurd. ,,Als bestuur wil je je supporters toch een leuke avond bezorgen. Met de huidige vorm van onze selectie is dat helaas onmogelijk, en wij hebben niet de financiële middelen om een speler van het kaliber Lionel Messi of Lex Immers naar Breda te halen.”

Door paddo's wordt er hopelijk weer gezongen in Breda. Foto: bndestem.nl.

Door paddo’s wordt er hopelijk weer gezongen in Breda. Foto: bndestem.nl.

Beetje hallucinatie
,,Als we onze fans geen goede wedstrijd kunnen voorschotelen, moeten we zorgen dat ze in elk geval dénken een leuke wedstrijd gezien te hebben”, vervolgt de preses. ,,Paddo’s zijn daarvoor het meest geschikte middel, kan ik uit ervaring vertellen. In de mail aan de supporters zeggen we het zo: Met een beetje hallucinatie, is een bezoek aan NAC een leuke sensatie.”

Advertenties

Reacties zijn gesloten.