Keurig rapport reageerders op selfie Leroy Fer: Davy Baas uitblinker

Geplaatst: 17 november 2014 in Nederlands elftal

Voordat het Nederlands elftal afrekende met Letland, maakten Facebookers gehakt van de selfie van Leroy Fer. Onze beoordelaar was vol lof over hun literaire bijdragen.

Alle reacties op een rij (klik of tik op de foto voor een vergroting).

Alle reacties op een rij (klik of tik op de foto voor een vergroting).

Mark Vieto | 7
Vieto bevestigde dit weekend de goede vorm waarin hij al weken verkeert. Had slechts een paar minuten nodig om zijn visitekaartje af te geven en een literair hoogstandje uit het toetsenbord van zijn smartphone te toveren. Werd daarvoor terecht beloond door 139 likers.

Dick Groothuijse | 6
Begon met een kapitale fout – hij verzuimde een hoofdletter te gebruiken – maar was verder erg consequent en constant in zijn hoofdlettergebruik. Zijn originele bijdrage leverde hem zes duimpjes en punten op.

Jordi Siccama | 7
Op Jordi Siccama kun je bouwen. Verspilde geen hersenactiviteit aan onnodige woorden of punten; elk woord was raak. Een 7 komt hem ten deel.

Mark Sluijmers | 4
Bezig aan een zwak seizoen en kon ook nu weer niet overtuigen. Zijn bedoelingen en creatieve ingevingen zijn goed, maar als je mijter met een korte ei schrijft, ben je wat ons betreft een transfer naar 2-VMBO nog niet waard.

Rens Smit | 8
Eindelijk lijken de bijlessen van Rens Smit hun vruchten af te werpen. Reageerde adequaat op de provocerende selfie van Leroy Fer. Gezien het bescheiden aantal likes begreep niet iedereen zijn humor, maar dat ligt meer aan het niveau van de reactiebeoordelers dan aan dat van hemzelf.

Bram Kiers | 7
Was – terecht – teleurgesteld dat er geen gekleurde Oranjespelers in Gouda waren om samen met hem de intocht van Sinterklaas te verstoren. Wist zijn grieven te verpakken in een uitstekend geformuleerde vraag die ongetwijfeld een glimlach op het gezicht van menig meelezer toverde.

Henne Henne Vis | 2
Gebruikte ten onrechte een spatie en dat was niet de enige keer dat Vis te veel ruimte gaf. De drie likes waren dan ook afkomstig van tegenstanders, die dankbaar gebruikmaakten van zijn gebrek aan taal- en zelfbeheersing.

Johnny Vink | 7
Was de eerste week na de invoering van de blauwe WhatsApp-leesbevestigingsvinkjes een gewild slachtoffer voor flauwe grappen. Nou Johnny, wij hebben je reactie gelezen en beoordelen die met een dikke voldoende. Ga zo door!

Dimitri Papadamakis | 6
Mede dankzij het sterke optreden van zijn land tegen de Faeröer Eilanden, vorige week, zit Papadamakis vol vertrouwen en humor. Kon zijn taal- en trainingsachterstand deze keer prima verbloemen.

Davy Baas | 9
Je hebt altijd baas boven baas, bewees Davy Baas. Maakte een hilarische verwijzing naar het koloniale verleden van Nederland. Door zijn ontketende reactie was Nederland geboeid en lagen zijn tegenstanders aan de ketting. Klasse!

Aryda Van de Brom | 1
Van de Brom moet maar eens aan stoppen denken. Met haar 78 herfsten is ze misschien wat aan de oude kant om zich nog op Facebook te wagen. Als je vele minuten nodig hebt om met een reactie te komen en die bevat nog meer fouten dan het Koningslied, is emigreren naar pakweg Tonga of Borneo geen slechte optie. Het feit dat ze de Facebookpagina van Gregory van der Wiel geliked heeft, maar wel een foto met hem erop bespot, staat symbool voor haar al ingezette aftakeling.

Lennard Janssen | 6
Legde met zijn reactie een sterke link met de actualiteit – dit weekend was namelijk de intocht van de Sint en zijn Pieten. Heeft het improvisatievermogen van Eminem, de taalbeheersing van Ivo Niehe, maar helaas ook het IQ van Rob Geus. Man man man…

Kevin de Berk | 5
Was nagenoeg onzichtbaar, maar dat kwam ook door zijn positie. Want zeg nou eerlijk; bijna niemand heeft nog oog voor je, als je commentaar helemaal onderaan een pagina met walgelijke racistische reacties staat.

Advertenties

Reacties zijn gesloten.